Nopea ja luotettava taksipalvelu lähelläsi Pohjois-Satakunnassa ja lähialueilla

Yhteydenotto

Luotettava taksi on vain yhden soiton päässä. Kankaanpään Tilausajo Oy tuottaa nyt taksipalveluja Pohjois-Satakunnan alueella vahvalla ammattitaidolla. Olemme pieni perheyritys lähellä sinua. Pääasiallinen toimialueemme on Satakunta, mutta ajamme luonnollisesti myös muualle Suomeen. Tutustu taksipalveluihimme tai ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Taksipalvelut pienille ja suurille ryhmille

Taksikuljetuksemme ovat tyypillisesti pienkuljetuksia Satakunnan alueella. Kuljetamme yksittäiset asiakkaat ja pienryhmät ripeästi ja turvallisesti perille minne päin Suomea tahansa. Taksipalvelumme ovat saatavilla joko soittamalla suoraan meille tai osana yleistä taksivälitystä.


Käytössämme on 1 + 7 -paikkainen auto taksikuljetuksia varten, joten isotkin ryhmät saavat tarvitsemansa kyydityksen meiltä. Lisäksi käyttöömme on pian tulossa toinen taksi, jolla taksikyydit hoituvat kahta nopeammin.


Taksamme seuraavat yleistä taksien hintatasoa.

Kela-taksi

Ajamme nykyisin myös Kela-ajoja. Etenkin syrjäisillä seuduilla asuvat Kelan asiakkaat saavat tarvitsemansa kyydityksen helposti meiltä. Sovimme asiakkaan kanssa Kelan kustantamien ajojen aikataulut erittäin joustavasti – ota meihin yhteyttä, niin sovitaan kuljetusten aikataulu yhdessä. Kuljetukset sovitaan muutoin yhteistyössä Kela-ajoja välittävien tahojen kanssa.

Kokeneina kuljetusalan ammattilaisina me emme erehdy kuljetusten aikatauluissa tai noutopaikoissa. Pidämme aina huolen siitä, että pääset matkaan tilaamaasi aikaan ja ettei ikäviä yllätyksiä tule. Jos jotain poikkeavaa kuitenkin pääsee tapahtumaan, pidämme huolen asiakkaan tarpeista ja tiedottamisesta ammattitaitoisella otteella.

Nyt myös luotettava taksipalvelu käytössäsi

Perinteisenä ja pitkään toimineena kuljetusyrityksenä olemme ylpeitä palvelujemme korkeasta tasosta. Pimeiden taksien ja myöhästyneiden tai muuten epävarmojen kyytien aikakaudella Kankaanpään taksit ovat luotettava valinta Satakunnassa ja miksei muuallakin Suomessa. Palvelemme asiakkaitamme ystävällisellä ja henkilökohtaisella otteella.


Taksipalvelut ovat yrityksellemme uusi juttu, mutta siitä huolimatta tarjoamme ne asiakaslähtöisesti ja turvallisesti. Kysy meiltä lisää taksin hinnoista ja kuljetuksista Pohjois-Satakunnan seudulla, ja vastaamme yhteydenottoosi nopeasti!