Kuljetuspalvelua luotettavasti vuosien kokemuksella Satakunnassa

Yhteydenotto

Kankaanpään Tilausajo Oy tarjoaa pienet ja suuret kuljetukset ystävällisellä ja nopealla palvelulla. Ajamme Pohjois-Satakunnan ja muun Suomen alueella asiakkaan toivomalla aikataululla. Tarjoamme tilausajot arkeen ja juhlaan turvallisesti sekä ammattitaitoisesti. Kuljetuspalvelumme sopivat jokaiseen tarkoitukseen ja reissuun, myös ulkomaille. Tutustu kuljetuspalveluihimme ja jätä meille tarjouspyyntö!

Pyydä tarjous

Mukavaa matkustamista kanssamme

Tilausajot ovat olleet Kankaanpään Tilausajo Oy:n erikoisalaa yrityksen alkupäivistä lähtien. Kuljetamme pieniä ja suuria ryhmiä Pohjois-Satakunnan ja koko Suomen alueella. Teemme tilausajot rutiininomaisesti aina asiakkaan toivomalla aikataululla. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, sillä haluamme pitää kiinni yrityksemme jo vuosikymmeniä kehittyneestä maineesta ja asemasta luotettavana ja ystävällisenä kuljetuspalvelukumppanina. 


Onko tiedossasi matka esimerkiksi konferenssiin tai huvimatkalle, vai onko lapsesi koululuokka lähdössä ryhmämatkalle? Kerro meille matkan yksityiskohdat, kuten lähtöaika ja -paikka, osallistujamäärä, matkakohde sekä paluupäivä, ja me hoidamme kaiken muun puolestasi. Kotimaan matkat hoituvat helposti tarkkaan suunnitellulla aikataululla.


Teemme tilausajoja sovittaessa myös ulkomaille. Matka voidaan sopia pitkälläkin aikavälillä melkein minne tahansa Eurooppaan. Kysy meiltä lisää ulkomaanmatkoista, niin sovitaan yhdessä reissu esimerkiksi Ruotsiin tai Saksaan!

Mittava kalusto, edulliset matkat

Käytössämme oleva kuljetuskalusto sopii niin pienten kuin suurten ryhmien kuljetukseen. Meillä on kattava valikoima jumppereita ja 50-paikkainen bussi, jolla suurenkin porukan matkat hoituvat miellyttävästi. Pienet ryhmät taas pääsevät esimerkiksi huvimatkalle varsin edullisesti 16-paikkaisella minibussillamme. Tutustu kalustoomme, jotta osaat mitoittaa kuljetustarpeen oikein.

Joustavan palvelun lisäksi kuljetuspalvelumme ovat yllättävän edulliset. Hinta räätälöidään tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja kustannukset sekä matkaan sisältyvät palvelut käydään läpi asiakkaan kanssa, jotta yllätyksiltä vältytään. Tarjouspyynnön ohessa kannattaa lähettää mahdollisimman yksityiskohtaiset tiedot matkasta, jotta voimme tehdä niin hyvän tarjouksen, että siitä on vaikeaa kieltäytyä.

Kalustomme:

Merkki Paikkaluku
Peugeot Boxer 16
Fiat Ducato 17
MB Sprinter 18
MB Sprinter 20
MB Sprinter 20
MB linja-auto 50